Pricomigdale

de mamaieelena in Prajituri, 1 Noi 2011 | 4692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 lingura faina
  • 125 gr.alune de padure macinate
  • 1 fiola cu aroma de rom
  • 25-30 gr.unt
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Albusurile se pun intr-un bol de inox (se pare ca se bat mai repede) cu un praf de sare si se bat energic cu mixerul, apoi se adauga zaharul, untul, alunele maruntite si la sfarsit faina.Toate acestea se vor amesteca tot cu mixerul dar la viteza mica.

Cuptorul este incins la 180 de grade si cand toate sunt amestecate, cu lingurita luam din vas si punem in tava aragazului pe hartie de copt gramajoare la distante de 3 cm. Se pune tava in cuptor la 180 de grade si va sta pana se rumenesc si apoi lasam la 120 de grade pana se intaresc. Din aceasta cantitate va iesi o tava de aragaz.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat