Prãjiturã Veronica

de Adi75 in Prajituri, 29 Apr 2014 | 5076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ouã
  • 250 g migdale
  • 250 g ciocolata menaj
  • 250 g zahar
  • 150 g unt
  • o lingura de faina oo
  • o lingura cacao amara
  • un praf de sare
  • un jumatate praf de copt
  • 50 ml rum
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prãjiturã Veronica:

Se macina migdalele si ciocolata fiecare separat si le punem in parte . Punem in robot : zaharul , ouale , untul , sarea , faina si cacaoa , amestecam bine pentru un minut . Apoi adaugam migdalele si ciocolata deja macinate , punem si romul si praful de copt si mai amestecam inca 2 minute . Vom obtine o compozitie destul de moale , pe care o punem in tava ( 33-36 cm ) tapetata cu unt si faina .

Se coace 40 minute la o temperatura de 160 grade .

TIPS-URI

1

Migdalele pot fi înlocuite cu nucã

Daca ti-a placut reteta noastra "Prãjiturã Veronica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura "Noapte venetiana"