Pufosenii cu cascaval

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2013 | 5964 vizualizari

 

Le-am zis pufosenii pentru ca sunt ataaaaaaat de pufoase, logic :)) iar cascavalul si condimentele le-au dat un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj
  • boia iute
  • sare
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufosenii cu cascaval:

Dezghetam aluatul foietaj mai intai. Il intindem pe masa si deasupra presuram sare si boia cat sa-l acopere pe tot. Taiem foietajul in forma doritam, eu l-am facut gen saratele lungi si apoi radem cascavalul deasupra. 

Le punem cu grija in tava si de dam la cuptor pana se rumenesc la fund.

Nimic mai simplu si delicios!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufosenii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]