Pui continental

de RuxyRux in Pui, 24 Mar 2011 | 5389 vizualizari

 

Din ciclul "Cartea regala de bucate", a Principesei Margareta a Romaniei, o reteta deosebita care apartine lui John Wesley Walker.

 

INGREDIENTE

  • *6 pulpe de pui
  • *450 ml supa crema de ciuperci preparata in casa
  • *200 gr ciuperci Paris la cutie sau proaspete( ciupercile obisnuite albe rotunde de la supermarket)
  • *500 gr orez integral( maroniu)
  • *sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui continental:

Preparam supa crema de ciuperci.

Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet. avand grija sa-l fierbem la jumatate sa ramana tare bobul. Se toarna orezul intr-o tava mare de Jena.

Se incalzeste cuptorul la 175 grade. In reteta este mentionat sa punem pulpele de pui crude deasupra orezului, eu am modificat putin in sensul ca le-am tras la tigaie 5 minute pe fiecare parte in putin ulei de masline. Se aseaza pulpele deasupra orezului si se toarna supa crema de ciuperci. Se aseaza feliile de ciuperci peste pui si se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.

Se sareaza dupa gust. Pentru ca mie imi place ca orezul sa nu fie foarte uscat am mai pus din cand in cand in acest timp putina supa crema peste pui.( am facut putin mai multa)  Se serveste cu putin praf de chilli deasupra( eu am sarit aceasta etapa deoarece nu suport iuteala). Este un preparat extraordinar de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui continental" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci