Pui cu bere la cuptor

de divainbucatarie in Pui, 9 Mar 2011 | 6708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 ceasca ulei
  • 1 sticla bere – neagra ar fi de preferat, dar merge foarte bine si una blonda
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia dulce
  • 2 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere la cuptor:

Punem puiul intr-un vas termorezistent. Turnam peste pui o ceasca de ulei de masline, apoi 1/2 dintr-o sticla de bere – daca aveti bere neagra e si mai bine. Il condimentam cu sare, piper, boia dulce si rozmarin tocat. Adaugam 2 catei de usturoi taiati in jumatate. Acoperim totul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 200°C pentru 20 de minute.

Dupa acest interval scoatem folia si lasam puiul atat cat este nevoie pentru a se rumeni pe ambele parti, cam 10 minute pentru fiecare parte. Servim puiul cu bere cand il scoatem din cuptor cu o garnitura de cartofi cu rozmarin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:26

Foarte bun,imi placeeeeee

divainbucatarie 1

11.03.2011, 09:42

Va multumesc mult dragele mele!

DIANA B 1

11.03.2011, 09:57

Chiar am verificat daca-i cu bere neagra cu bere blonda , nu are acelasi gust doar esti o specialista-n bucatarie , nu doar diva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama/papricas de pui