Pui cu legume in vas roman

de AnyCostescu in Pui, 28 Mai 2013 | 6163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga legume congelate(500 g)
  • 1 jumatate de pui(sau 2-3 pulpe, aripi,piept, ce vreti)
  • sare.piper rosu,rozmarin,condiment special pt pui,usturoi,busuioc proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceasca apa
  • 10 ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume in vas roman:

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora.

Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul roman.Legumele se pun in jurul puiului, se condimenteaza cu sare ,se pune cescuta de apa si se da vasul la cuptor..

Daca mai este nevoie se adauga apa cate putin pe parcurs. 

Se tine in cuptor aproximativ 30 minute la foc potrivit.(cam atat a stat la mine ).

Cand legumele si carnea erau aproape gata eu am pus ciupercile taiate sferturi si am dat din nou la cuptor.

Se serveste imediat cu muraturi..Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cacciatore