Pui cu legume in vas roman

de AnyCostescu in Pui, 28 Mai 2013 | 6393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga legume congelate(500 g)
  • 1 jumatate de pui(sau 2-3 pulpe, aripi,piept, ce vreti)
  • sare.piper rosu,rozmarin,condiment special pt pui,usturoi,busuioc proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceasca apa
  • 10 ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume in vas roman:

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora.

Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul roman.Legumele se pun in jurul puiului, se condimenteaza cu sare ,se pune cescuta de apa si se da vasul la cuptor..

Daca mai este nevoie se adauga apa cate putin pe parcurs. 

Se tine in cuptor aproximativ 30 minute la foc potrivit.(cam atat a stat la mine ).

Cand legumele si carnea erau aproape gata eu am pus ciupercile taiate sferturi si am dat din nou la cuptor.

Se serveste imediat cu muraturi..Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]