Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana

de Oana in Pui, 2 Mai 2009 | 8738 vizualizari

 

Este o reteta de primavara-vara, cu cartofi noi si fasole galbena, teci proaspete din gradina, crude si delicioase!

Ma rog, se poate adapta, dar originalul e mai bun :)

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui(spalate si curatate)
  • 3-4 morcovi taiati pe lung
  • cartofi noi micuti curatati de coaja
  • teci de fasole galbena, intregi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • menta
         Sos:
  • o cutie mare de smantana grasa
  • o legatura de marar proaspat, tocat marunt
  • cativa catei de usturoi pisati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana:

Asezam totul intr-un vas termoreistent. Turnam putin ulei de masline peste legume si carne, condimentam cu sare, piper, busuioc si putina menta, punem putina apa in vas si acoperim cu folie de aluminiu, apoi lasam in cuptor sa se patrunda bine.

Intre timp pregatim un sos cu care vom servi legumele. Amestecam toate ingredientele si lasam la rece pana sunt gata legumele cu pui.

Atentie la  farfuria aburinda, aveti grija sa nu va frigeti la limba, e fierbinte :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc