Pui cu sos de rosii

de Rocsi in Pui, 30 Iul 2010 | 5125 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla dar mie imi place mult...

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 cutie rosii decojite(sau 4-5 rosii proaspete)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Copanelele se spala bine sub jetul de apa calda.

intr-o tigaie se pun 2-3 linguri ulei la incins,se pune carnea de pui si se rumeneste 3-4 min pe ambele parti.

peste se pune apa cat sa acopere bine carnea apoi incepem sa punem legumele astfel:

ceapa se curata,se toaca marunt si se pune peste pui.

morcovul se curata,se taie rondele si ii dam drumul in tigaie.

lasam totul sa fiarba la foc nu prea mare.

dupa ce puiul s-a facut mai bine de jumatate,se iau rosiile din cutie si se taie bucati mai maricele si le punem in tigaie,atat rosiile taiate cat si sucul lasat de ele din cutie.

condimentam cu piper,vegeta si boia de ardei.

mai fierbem cam 10-15 min puiul in sos ,apoi inchidem aragazul si presaram deasupra patrunjel verde ,tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate la cuptor cu orez