Pui umplut

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 8695 vizualizari

 

Pui umplu cu ficat, a la Simo.

 

INGREDIENTE

1 pui, 250 g paine alba, 2 oua, 100 g unt, 50 ml lapte, 100 g ciuperci, 1 bucata ficat de pui, 50 g coniac, sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Speli puiul si il lasam sa se scurga. Inmoi painea in lapte si o storci bine. Speli ciupercile, le tai marunt si le calesti putin. Ficatul il speli bine si il dai prin masina de tocat. Freci untul spuma, adaugi tocatura, ciupercile, ouale si condimentezi cu sare si piper. Amesteci bine totul pana ce devine o pasta.

Umpli puiul cu aceasta compozitie si il cosi cu ata. Intr-un bol amesteci coniacul cu uleiul. Cu acest sos se unge puiul. Dai tava la cuptor pentru 2 ore. Ca sa aiba un gust deosebit, trebuie sa se unga puiul din cand in cand cu sosul de coniac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Gustare cu piept de pui si ciuperci