Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Apr 2015 | 5536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mare
  • 300 gr ficat de pui
  • 1 ceapa
  • 3 lg mustar frantuzesc
  • 2 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor:

Puiul il spalam bine si-l curatam de impuritati.Ceapa o taiem fidelute.Ficatul il curatam de pielita,il saram si piperam si-l amestecam cu ceapa taiata. Umplem puiul cu ficat si ceapa si-l prindem cu 2 scobitori ca sa nu iasa umplutura.

Uleiul de masline il amestecam cu sare,piper si mustarul frantuzesc si ungem puiul.Il asezam intr-un vas de yena si-l da-m la cuptor la 200 grade pentru 1 ora.Il putem servi alaturi de o salata sau cartofi,orez.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

02.04.2015, 13:44

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:25

mirela0911 1

03.04.2015, 13:59

Ce-mi place ce ai facut tu aici!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale