Pulpa de curcan la cuptor

de Alina26 in Curcan, 19 Apr 2013 | 12705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g pulpa de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 3 frunze de salvie
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Incinceti cuptorul la 180°.

Spalati carnea,o sarati si piperati si o puneti in tava cu putin ulei de masline.Puneti usturoiul,rozmarin,salvia,vinul,apa,acoperiti cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor circa o ora si jumatate.

Dupa o jumatate de ora  intoarceti carnea si inainte de 20 de minute luati folia de aluminiu si lasati sa se rumeneasca.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carnita de curcan