Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii

de La Ancuta in Curcan, 1 Dec 2010 | 10316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-700 g pulpa de curcan dezosata
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 cana de apa
  • Pentru marinata:
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 frunza de dafin
  • 30 ml otet balsanic
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii:

Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata.

Carnea se spala, se portioneaza si se condimenteaza. Adaugam carnea peste marinata si amestecam bine. Acoperim si dam la frigider 30 de minute.

Scoatem carnes din frigider si o asezam in tava. Adaugam marinata peste carne siar apoi ceapa taiata marunt.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei, cimbrul si apa si le punem peste carne.

Acoperim cu un capac sau cu folie de auminiu si dam la cuptor pentru 1 ora.

Luam capacul si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca.

Noi am servit cu muraturi si galuste de mamaliga cu ciuperci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (38)

La Ancuta 1

03.12.2010, 21:47

Multumesc Sylvia si pofta buna

nadina73 1

05.12.2010, 03:56

super

La Ancuta 1

06.12.2010, 01:13

Multumesc Nadina. A mers perfect cu galustele cu ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin