"Bunatati de Paste"...........Mie imi place mielul si il mananc oricum, sunt fericit ca sunt singurul care il mananca si nu am cu cine ma bate pe farfurie:)))
Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.
Am facut in pulpa de miel mici buzunarele pe care le-am umplut cu jumatati de usturoi. Am uns pulpa pe o parte si pe cealalta cu unsoarea amestecata cu ingredientele, am turnat vinul peste si am lasat-o la macerat 4 ore.
Am incins cuptorul la 200 de grade C si am bagat pulpa la cuptor. Dupa 10 minute am redus cuptorul si am lasat-o la 170 de grade C, pana s-a rumenit pe ambele parti. Am stropit-o din cand in cand cu sosul din tava.
A iesit un deliciu.
Pofta buna!
1
Daca nu folositi unsoare, puteti pune ulei, dupa parerea mea unsoarea fragezeste carnea.
2
Se serveste cu orice garnitura.