Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

de corina241 in Porc, 15 Oct 2012 | 4212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • Punga pentru cuptor(ca aceea magica )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi la cuptor:

Spalam carnea si o portionam,cartofii ii curatam de coaja apoi taiati in bucati.Punem totul in punga si condimentam cu sare,piper,mararul si cimbrul uscat.Presaram si 1 lingura ulei de masline.Inchidem punga si o punem intr-un vas de yena dand la cuptor pentru 40 minute.

Servim cu muraturi de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]