Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de katty in Porc, 26 Ian 2017 | 5656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr masline kalamata
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano si busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 300 ml bulion
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate. Adaugam ciupercile curatate, pasta de gogosari, bulionul, sare, piper, zaharul, oregano, busuiocul si maslinele. Fierbem pana sosul scade si se ingroasa. Servim cu orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi