Pulpa de porc cu portocale

de Lau in Porc, 10 Mar 2014 | 4847 vizualizari

 

Multumesc Poliana pentru reteta(eu nu am avut dulceata de portocale)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 portocale
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu portocale:

Carnea o spalam si o stergem bine de apa,

Portocalele le spalam bine si razim coaja prin razatoarea mica,

Pisam usturoiul si amestecam cu sare,piper,coaja de portocale,boia de ardei,rozmarin,oregano dupa gust si putin ulei,

Ungem carnea cu amestecul de condimente,asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei,acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece cca 2 ore,

Scoatem tava de la rece si adaugam zeama de la 1 portocala,100 ml vin si 100 ml apa,acoperim cu folie alimentara

Dam tava la cuptorul incalzit cca 1 ora dupa care luam folia si mai lasam pana se rumeste frumos deasupra,

Lasam sa se raceasca cca 10 min inainte sa feliem carnea,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]