Pulpa de porc gatita lent

de Panacris in Porc, 5 Ian 2019 | 3888 vizualizari

 

Ehhei si am ajuns la preparate adevarate, pe gustul Zmeisorilor! O "reteta romaneasca" pe masura si pe gustul lor! :) cum spuneam calda, alaturi de garnituri si salate de sezon sau rece, sub forma de sandwich ;) Spor si pofta buna! 

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc cca. 2000 g,
  • amestec de mirodenii cu usturoi de la Kotany 1 plic,
  • un aparat Slow Cooker sau o tava mare si un cuptor pe masura, plus folie aluminiu!
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc gatita lent:

Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat de la Kotany si se lasa la rece, asa uscat, fara niciun lichid, minim 180 de minute sau peste noapte la rece. Apoi se pune pulpa la copt intr-un aparat Slow Coock sau intr-o tava incapatoare, acoperindu-se cu folie de aluminiu sau foaie de copt, pentru carcotasi si se da la copt/gatit lent cca. 5 ore ( 30 de minute!) la foc mic, atentie fara niciun fel de adaos de lichid. Friptura se poate servi calda cat si rece, ca atare sau alaturi de garnituri de sezon! Rece poate, inlocui cu mare drag orice fel de mezel din comert! :) Sanatos, gustos si gatit acasa! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc gatita lent" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor