Pulpă de porc la cuptor cu mere

de laura2002 in Porc, 14 Iul 2013 | 4554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpă
  • 300 gr kaizer afumat
  • 3-4 mere
  • 300 ml vin alb sec
  • 150 ml bulion
  • ulei,usturoi,sare,cimbru
  • piper negru boabe
  • boia dulce/iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la cuptor cu mere:

Bucata de carne se împănează cu kaizer si usturoi. Se pudrează cu sare, piper alb,boia și cimbru

Intr-o tava se pun boabe de piper,cimbru carne, merele sferturi curățate de coajă și sâmburi. Totul se acoperă cu vin si foarte puțină apă.

Se lasa la cuptor cînd este aproape gata se pune bulionul și se mai lasa la cuptor 30 min.

TIPS-URI

1

se poate servi cu piure, orez sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la cuptor cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca la ceaun