Pulpă de porc la tavă

de AlexJ in Porc, 10 Apr 2011 | 5023 vizualizari

 

Având în vedere că ceapa verde a început sa apară pe piață și că am găsit la magazin o pulpă care îmi trăgea cu ochiul m-am apucat de treabă.

 

INGREDIENTE

  •  o pulpă de porc 
  • morcovi,
  • păstârnac,
  • ardei gras,
  • ceapă verde
  • o cană cu vin,
  • sare, piper,
  • cimbru,
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la tavă:

Se ia o tavă in care dacă doriți se așează hârtie de copt sau se lasă așa cum este. Se curăță legumele și se taie rondele mai mari. Aranjați un "pat" de legume peste care se așează pulpa de porc , apoi adăugați restul ingredientelor (sare, piper, cimbru) și cana de vin.

Se acoperă cu folie de Al  și se pune la cuptor, la foc mic, 3-4 ore. In tot acest timp se verifică carnea și dacă lichidul a scăzut foarte tare, se mai adaugă vin.  Când este gata, carnea este moale . Se descoperă și se mai lasă 5 minute la cuptor să se rumenească. Noi am servit-o cu legumele din tava si cu garnitura de cartofi piure. Poftă bună !!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]