Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 27 Ian 2016 | 10543 vizualizari

 

A fost bun bun bun de tot :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1 portocala
  • ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tulpina de telina(apio)
  • 50 ml vin alb
  • apa
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor:

Pulpa superioara de curcan se cresteaza pe ambele parti, se condimenteaza si se pune intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica, se pune apa, se acopera cu o folie alimentara si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.

Se scoate folia, se stropeste carnea cu vinul alb si ulei de masline, se pun dedesupt felii de portocale,morcovii se taie bucati mari, la fel si apio si se pun in tava, se completeaza cu putina apa.

In crestaturiile de la carne am pus felii mici de portocala.

Se acopera cu folia alimentara si se da din nou la cuptor pentru alte 30 minute.

Se intorc legumele si carnea si se da la cuptor pentru alte 20 minute, de aceasta data fara folia alimentara.

Se serveste cu legumele si portocalele gatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bya Ralu 1

06.02.2016, 12:10

multumesc

Gicuta 1

06.02.2016, 15:50

aia 1

07.03.2016, 18:13

din acest comitet de sustinere, chiar a facut cineva reteta? La ce temperatura ati pus cuptorul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de vin rosu si usturoi