Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi

de mamaieelena in Curcan, 17 Sep 2011 | 6534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. pulpa superioara
  • sare,piper,cimbru
  • ulei 2 linguri
  • 4 cartofi potriviti aproximativ 800 gr.
  • 1 smochina neagra proaspata
  • hrean si pasta de cili
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi:

Carnea se trece printr-un jet de apa se tamponeaza cu hartie prosop apoi se condimentaza si se asaza in vas (eu am folosit vasul de ceramica din care apoi am scos intr-o cratita pentru ca s-a strans friptura la cuptor si asa a avut loc in frigider)cartofii curatati si taiati cuburi mai mari sarati ;deasemeni am adaugat uleiul si un pahar cu apa adica 100 ml.

Cuptorul fiind incins la 180 grade am lasat friptura acolo 45 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tava