Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 7029 vizualizari

 

Tare buna si sanatoasa mai este carnea de curcan.Nu-i asa ca si voua va place?................va invit sa serviti.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de curcan dezosate
  • 2 lamai
  • 3-4 fire de usturoi verde
  •  cimbru uscat
  • boia de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 cana cu vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde:

Spalam pulpele,indepartam pielita si apoi le lasam la scurs.In timp ce stau la scurs facem urmatorul amestec:punem intr-un bol uleiul de masline (1 lingura),usturoiul verde(inclusiv frunzele) pe care il taiem marunt(dar nu foarte marunt), cimbrul,zeama de la o lamaie,un varf de cutit de boia iute si vinul.Amestecam bine.Condimentam cu sare si piper pulpele de curcan dupa care le asezam intr-o tava. Turnam amestecul de mai sus peste ele.Taiem cealalta lamaie rondele subtiri si asezam peste pulpe.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde lasam circa 30 min. dupa care scoatem cu grija folia de aluminiu si mai lasam circa 15-20 min pana ce pulpele se rumenesc frumos.Scoatem apoi friptura din cuptor , o lasam  sa se odihneasca putin............hihihi,dupa care taiem felii si servim..

Sosul din tava il punem intr-o sosiera si il servim alaturi de friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor