Pulpe de pui cu gutuie

de Bucataras Medi in Pui, 4 Mar 2010 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 pulpe superioare de pui;
  • - 1 gutuie;
  • - 250 ml vin alb sec;
  • - boia iute/dulce;
  • - marar uscat;
  • - ulei de masline;
  • - sos de soia;
  • - sare, piper;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu gutuie:

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia iute/dulce, marar uscat si cateva picaturi de sos de soia. Gutuia se taie cubulete. Se asaza carnea intr-o tava si se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se adauga vinul, putina apa si cubuletele de gutuie. Se da la cuptor, la foc potrivit si din cand in cand carnea se stropeste cu sosul din tava. Cand carnea si bucatile de gutuie sunt gata facute, se scoate tava din cuptor se asaza pe o farfurie cate o bucata de friptura, cateva cubulete de gutuie si o garnitura de orez sau ce va place altceva.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu gutuie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute