Pulpe de pui cu hrisca

de Valclaudia in Pui, 19 Mar 2014 | 7293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe mari
  • sare si piper dupa gust
  • 1 varf de cutit turmeric
  • 2 lingurite bobite de mustar
  • patrunjel verde tocat
  • 3 linguri de ulei
  • 250 gr. hrisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu hrisca:

Indepartam pielea de pe pulpele de pui inferioare.

Curatam ceapa si morcovul, le spalam, apoi le taiem rondele (ceapa o taiem rondele mai subtiri, rondelele de morcov le taiem putin mai groase).

Asezam intr-o cratita ceapa si morcovul, punem deasupra lor ciocanelele, presaram sare si piper dupa gust, boabele de mustar, un praf de turmeric si adaugam apa cat sa acopere toate ingredientele din cratita.

Lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.

Adaugam hrisca clatita cu apa rece, amestecam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu putina apa. (hrisca mea a fiert in cca 15 min si n-a mai fost nevoie decat de cca 50ml apa).

Manacrea se lasa la foc pana scade apa si garnitura capata consistenta unui pilaf de orez.

La final presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu hrisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]