Pulpele de pui se pot pregati in multe feluri, fiind o carne usoara legumele fac o prietenie frumoasa cu aceasta, iar de bere ce sa mai spun, gustul dulce-amarui al berii da o aroma aparte preparatului nostru.
Urmariti aici reteta video a acestui preparat!
http://youtu.be/KWbdIyL-cZg
Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper
Ceapa se taie marunt si se pune la calit cu cateva linguri de ulei.
Se pun pulpele sa se caleasca putin.
Se adauga morcovul taiat feliute sau cubulete si se lasa sa fiarba putin.
Se adauga apoi ciupercile taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si berea.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 15 min.
Se transfera apoi intr-un vas termorezistent, se aseaza bucatile de carne, legumele si sosul rezultat
Se pun la cuptor pentru 40 min pana cand preparatul se va rumeni frumos
Se presara patrunjel dupa ce se scoate din cuptor
Am servit acest preparat gustos alaturi de o salata de varza cu morcov si dovlecel.