Pulpe de pui cu mazare

de MotanLaOale in Pui, 8 Aug 2021 | 5584 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 800g mazare congelata
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 500g passata de rosii
  • 1 legatura marar
  • boia
  • vegeta
  • 1 lingurita zahar
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mazare:

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.

Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea.

Se scot pe o farfurie.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita in care am prajit pulpele.

Se presara vegeta si piper.

Se caleste 3-4 minute dupa care se pune apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.

Se pun si pulpele in cratita, se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta carnea si mazarea.

Se adauga passata de rosii, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute pentru a prinde culoare.

Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare la sfarsit, se amesteca bine si este gata.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui