Pulpe de pui cu mere si migdale

de alldaycooking in Pui, 6 Noi 2011 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 mere
  • 1 mana de migdale
  • 1 ceasca vin alb sec
  • scortisoara
  • cardamon
  • nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere si migdale:

Pulpele de pui le-am fiert pentru inceput (aprox 20 de minute) si am obtinut o supa delicioasa. Dupa ce am scos carnea din supa, am asezat-o intr-o tava ceramica, am presarat condimentele peste pulpele de pui, am adaugat merele curatate taiate cuburi si am introdus tava in cuptorul incins la 200 grade Celsius. Dupa 10 minute am adaugat vinul si am acoperit tava cu hartie de copt pentru a nu se arde pulpele de pui. Cand pulpele de pui au fost facute, am luat jos hartia de copt, am adaugat migdalele in tava si am lasat sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi