Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

de Sidy in Pui, 26 Aug 2011 | 4451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe fara pielita
  • 900 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 70 g nuca cocos
  • 2-3 albusuri
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor:

Cartofii se curata si se taie rondele.

Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei. Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele de morcov, rondele de ceapa rosie, feliute de gogosar si boabele de mazare verde. Pulpele condimentate le dam prin albus batut bine apoi prin nuca de cocos si le punem in tava deasupra legumelor.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade si lasam sa se patrunda bine carnea si legumele. Daca este nevoie , le stropim cu putina apa. Pulpele si legumele se servesc alaturi de muraturi asortate.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

27.08.2011, 11:44

nu prea sunt pt combinatiile astea dulce-sarat...e interesanta combinatia

Cris2711 1

27.08.2011, 15:19

Lau 1

29.08.2011, 13:33

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci