Pulpe de pui cu orez brun si legume

de nico15 in Pui, 15 Noi 2010 | 6415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3- pulpe de pui potrivite
  • 250 grame cartofi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu;
  • 1/2 ardei verde
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 portocala
  • 200 de grame de orez brun
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • ulei, sare, condimente dupa gust
  • 100 ml de vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez brun si legume:

Se curata bine pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosie julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita si taiata in felii subtiri. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pun pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar sa capete culoare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se lasa 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust.



Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde. In ultimele 10 minute se adauga si vinul pentru ai da un gust cat mai placut.



Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez brun si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor