Pulpe de pui cu rosii la cuptor

de adela1981 in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui (ciocanele)
  • 1 capatana de usturoi mai mic
  • 1 ardei iute
  • 100 gr rosii tocate in suc propriu / sucul de la 3 rosii potrivite
  • busuioc proaspat / uscat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii la cuptor:

Pulpele se curata si se spala,  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se aseaza intr-un vas termorezistent, adaugam usturoiul si ardeiul verde taiat rondele si turnam putin ulei  si rosiile taiate tot cu suc. Se acopera cu hartie de copt si se da la cuptor cca 20 min acoperit , apoi descoperit  pana ce se rumeneste.    

TIPS-URI

1

Serviti alaturi de garnitura dorita, eu va recomand morcovi si putina telina, sotati si piure de cartofi, delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]