Pulpe de pui cu rosii la cuptor

de adela1981 in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 2624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui (ciocanele)
  • 1 capatana de usturoi mai mic
  • 1 ardei iute
  • 100 gr rosii tocate in suc propriu / sucul de la 3 rosii potrivite
  • busuioc proaspat / uscat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii la cuptor:

Pulpele se curata si se spala,  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se aseaza intr-un vas termorezistent, adaugam usturoiul si ardeiul verde taiat rondele si turnam putin ulei  si rosiile taiate tot cu suc. Se acopera cu hartie de copt si se da la cuptor cca 20 min acoperit , apoi descoperit  pana ce se rumeneste.    

TIPS-URI

1

Serviti alaturi de garnitura dorita, eu va recomand morcovi si putina telina, sotati si piure de cartofi, delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mamaliguta si spanac