Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti

de katty in Pui, 16 Ian 2017 | 45873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • sare
  • piper negru
  • boia
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • tarhon
  • 3 castraveti murati
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingurita zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti:

 Curatam bine pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc. Le condimentam cu sare, piper negru si boia si le lasam la rece 15 minute. Le punem la prajit in uleiul incins intr-o tigaie, pe ambele parti sa se rumeneasca frumos si sa se patrunda. Cand pulpele sunt gata, le scoatem pe o farfurie. In uleiul in care au fost prajite pulpele, punem ceapa tocata fin. O lasam pana devine translucida, apoi stingem cu vinul. Lasam sa  sece de jumatate, apoi punem pulpele inapoi si putina apa. Fierbem pana lichidul scade de jumatate, adaugam mustarul, tarhonul, piper macinat, zaharul si mai fierbem 5 minute. Adagam castraveciorii tocati marunt si mai dam 2-3 clocote. Servim fierbinte cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in suport de ceramica