Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti

de katty in Pui, 16 Ian 2017 | 48943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • sare
  • piper negru
  • boia
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • tarhon
  • 3 castraveti murati
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingurita zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti:

 Curatam bine pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc. Le condimentam cu sare, piper negru si boia si le lasam la rece 15 minute. Le punem la prajit in uleiul incins intr-o tigaie, pe ambele parti sa se rumeneasca frumos si sa se patrunda. Cand pulpele sunt gata, le scoatem pe o farfurie. In uleiul in care au fost prajite pulpele, punem ceapa tocata fin. O lasam pana devine translucida, apoi stingem cu vinul. Lasam sa  sece de jumatate, apoi punem pulpele inapoi si putina apa. Fierbem pana lichidul scade de jumatate, adaugam mustarul, tarhonul, piper macinat, zaharul si mai fierbem 5 minute. Adagam castraveciorii tocati marunt si mai dam 2-3 clocote. Servim fierbinte cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]