Piept de pui la grill si cus-cus cu legume

de alilianaa in Pui, 25 Feb 2014 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 100 g cus-cus
  • un morcov
  • o rondea de telina
  • o ceapa mica alba
  • 40 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la grill si cus-cus cu legume:

Pieptul de pui se spala si se pune la scurs. Dupa care se cresteaza cu cutitul, se da cu sare si piper. Se unge cu putin ulei si se pune pe grill  timp de 30-35 minute, timp in care se mai invarte odata.

Intr-o tigaie se pune la incins ulei, se adauga ceapa, morcovul si telina date pe razatoarea mica. Cand se calesc putin se adauga cus-cus-ul, se amesteca si se pune apa. Se potriveste de sare, piper. Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat marunt. Se da la rece.

Se poate servi si cu ceva muraturi alaturi. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill si cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui simplu si rapid