Pulpe de pui la cuptor

de nadea68 in Pui, 3 Iul 2013 | 4569 vizualizari

 

...si un pic de carnita de pui...la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • apa
  • vin alb
  • rosmarin
  • cimbru
  • usturoi
  • sare
  • foaie de aluminiu :)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Se spala carnea si se pune untr-un recipient rezistent la cuptor.

Se adauga 2/3 pahare de apa.Se pun cateva fire de rosmarin ,cimbru,usturoi.

Se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru 40/50 minute la 200°.

Dupa acest timp,se scoate carnea din cuptor, se ia foaia de aluminiu si se pune un pahar mare de vin. Se mai lasa la cuptor fara sa mai acoperim inca 20-30 minute pana sa rumeneste bine.

Se scoate din cuptor si se serveste cald .

TIPS-URI

1

eu am servit cu salata de varza alba si marar

2

sarea o puneti la inceput sau la sfarsit;eu prefer fara sare :)

3

am folosit vin rosu(imi lipsea cel alb) :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]