Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

de Bya Ralu in Pui, 17 Mar 2018 | 6843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati pulpe de pui
  • 1/2 bere ursus blonda
  • legume congelate
  • ulei de masline
  • apa
  • vegeta/ghimbir/piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume:

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron.

Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore.

Intr-o tava de ceramica punem legumele congelate, pulpele de pui deasupra, condimentam si turnam berea in care s-au marinat. Se stropesc cu ulei de masline, se acopera pentru cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Se inlatura folia, se intorc pulpele si se lasa pana cand se rumenesc se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie).

Se servesc cu castraveti murati sau sos de mujdei cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]