Rasol de peste

de crisad in Peste, 11 Dec 2009 | 8709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • legume (morcov cartofi pastarnac )
  • peste (eu am folosit trunchi de merluciu)
  • hrean
  • marar
  • sare piper
  • usturoi
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

se pun legumele la fier in apa cu putin ulei si sare .dupa ce  fierb se scop pe un platou si se pune la fier pestele (dat cu sare) ciupercile le-am facut la cuptor cu sare si usturoi

.hreanul se da pe razatoare mica  se ameste ca putin otet si sare  marar . se serveste de preferinta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu vinete la gril