Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie

de ralu_ca in Mancaruri de post, 7 Iun 2013 | 36636 vizualizari

 

Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie
Ceva simplu si cu gust de... copilarie
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: pasat, zahar, ceapa, ulei

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

  • 500 g pasat
  • sare
  • 1 cana zahar
  • 4 cepe
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

Cum se prepara Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in putin ulei. Cand pasatul este aproape gata, adaugam zaharul ( daca doriti si mai dulce, cantitatea va apartine ), iar la final turnam ceapa prajita si amestecam pana se omogenizeaza.

Pofta buna!

Cu pasat puteti prepara si reteta de Sarmale manastiresti sau Calbas cu pasat

Va recomandam sa incercati si reteta Sarmale cu Pasat

TIPS-URI

1

se poate servi si rece si cald

2

pastul este acel porumb macinat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (9)

Lavinia 1

07.06.2013, 22:46

Cu siguranta este delicios si asa

mena29 1

08.06.2013, 08:24

_Alina_ 1

08.06.2013, 08:58

Chiar n-am mai mancat din copilarie. La noi se facea dulce.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]