Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Dec 2013 | 5640 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Cand ai pofte ai pofte si gata,le executi......

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g ceva fin Delaco
  • 180 g branza dulce
  • 2 oua
  • 30 g zahar brun
  • 1/2 pliculet praf de copt cu sofran
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de cirese negre si afine
  • smantana
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza dulce, Ceva Fin, oua, zahar, zahar vanilat se amesteca bine, apoi se adauga faina, grisul si praful de copt. Se formeaza un aluat nici moale nici tare, potrivit, din care formam papanasii.

Intr-un tuci incingem uleiul bine si prajim papanasii, ii scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc calzi cu smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

in aluat adaugam si un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

09.12.2013, 09:11

Deliciosi! Ai si pentru mine?

mamaieelena 1

09.12.2013, 09:45

vreau si eu

Lia_ 1

09.12.2013, 10:05

imi lasa gura apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor (reteta cu numarul 100)