Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume
O mancare consistenta, pe placul domnilor si nu numai. Si cum sa nu fie delicioasa cu asa ingrediente?
Cum se prepara Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume
Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la fel si le lasam sa se patrunda, amestecand din cand in cand. Intre timp pregatim legumele: ciupercile le lasam intregi daca sunt micute, sau le taiem pe jumatate pe cele mai mari, ceapa o tocam marunt, iar ardeii ii taiem cubulete.
Cand carnea e pe jumatate patrunsa, adaugam ceapa si mai lasam la calit cateva minute. Apoi adaugam ciupercile, ardeii, carnatii, ardeii iuti si vinul. Lasam fara capac sa se faca la foc mediu. Cand legumele sunt aproape gata, adaugam pasta de ardei, sare, piper si boia. Daca are prea mult sos, dati la cuptor vreo 10 minute la sfarsit, ca sa se rumeneasca.
Serviti cu o salata de varza cu morcov sau cu castraveti murati
Recomandam si musaca cu carne tocata si cartofi
1
se serveste cu mamaliguta si muraturi