Risotto cu legume

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 24 Mai 2016 | 7064 vizualizari

 

O mancare tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez + 1,2 l apa pentru fierberea acestuia + o lingurita de sare;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • 80 ml ulei;
  • o conserva de 400 g de mazare cu morcov;
  • o conserva de 340 g de porumb dulce;
  • o cescuta cu apa (150 ml);
  • putin maghiran uscat;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Tija de apio se spala si se toaca.

Ceapa si tija de apio se calesc in ulei cu putina sare, dupa care se adauga mazarea, morcovul si porumbul dulce (clatite cu apa), o cescuta cu apa si putina sare si se fierb putin. Se pune orezul si putin maghiran uscat si se mai tine mancarea la foc doar cateva minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare