Rizotto cu trufe

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 3845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 măsură rizotto amestecat cu bucăţi de trufe
  • 2 linguri ulei
  • 30 ml vin alb (am folosit Chateau Doisy-Vedrines- grand cru din 2006)
  • 3 măsuri apă
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rizotto cu trufe:

Într-o tigaie se încălzește uleiul. Se adaugă orezul și se călește 2-3 minute. Se toarnă vinul puțin câte puțin, amestecând din când în când. 

Se adaugă apa turnând câte puțin cu un polonic, amestecând ușor după fiecare adăugare până când tot lichidul este absorbit. 

După ce a fost adăugată toată apa, se lasă rizotto să fiarbă încă 16-18 minute amestecând din când în când. 

La final, se adaugă parmezanul și se amestecă ușor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu trufe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci