Rizotto cu trufe

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 4093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 măsură rizotto amestecat cu bucăţi de trufe
  • 2 linguri ulei
  • 30 ml vin alb (am folosit Chateau Doisy-Vedrines- grand cru din 2006)
  • 3 măsuri apă
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rizotto cu trufe:

Într-o tigaie se încălzește uleiul. Se adaugă orezul și se călește 2-3 minute. Se toarnă vinul puțin câte puțin, amestecând din când în când. 

Se adaugă apa turnând câte puțin cu un polonic, amestecând ușor după fiecare adăugare până când tot lichidul este absorbit. 

După ce a fost adăugată toată apa, se lasă rizotto să fiarbă încă 16-18 minute amestecând din când în când. 

La final, se adaugă parmezanul și se amestecă ușor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Sim0na 1

12.03.2013, 21:18

Rocsi 1

12.03.2013, 22:01

Cred ca e bun!

SebastianClaudiu 1

17.09.2013, 12:38

Suuper Oferta de Trufe Negre valabila pana in data de 10 Oct 2013. Pret 50 ron....100g, 400 ron.....1kg. Contact. [email protected], www.cainidetrufe.com, Tel. 0740094423
Nume. Sebastian

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]