Rosii umplute

de LC in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2012 | 3062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne porc+vita
  • cam 20 de rosioare ( potrivite, nici mari , nici mici)
  • 3 cepe potrivite
  • un ardei capia
  • sare, piper
  • 100 g orez
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Amestecam carnea tocata cu orezul, ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si potrivim de sare si piper. Scobim rosiile ( avand grija sa nu rupem capacelele) iar miezul obtinut il punem la fiert. Umplem rosiile cu compozitia obtinuta si le asezam in oala una langa alta. Punem apa cat sa acopere toate rosiile si lasam la foc mic sa fiarba ( cam 2 ore le-am lasat eu...insa pot fi puse si in cuptor).

Servim cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu burgul picant-"Sebzeli pilav"- cu snitele de vita