Rosii umplute

de LC in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2012 | 3716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne porc+vita
  • cam 20 de rosioare ( potrivite, nici mari , nici mici)
  • 3 cepe potrivite
  • un ardei capia
  • sare, piper
  • 100 g orez
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Amestecam carnea tocata cu orezul, ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si potrivim de sare si piper. Scobim rosiile ( avand grija sa nu rupem capacelele) iar miezul obtinut il punem la fiert. Umplem rosiile cu compozitia obtinuta si le asezam in oala una langa alta. Punem apa cat sa acopere toate rosiile si lasam la foc mic sa fiarba ( cam 2 ore le-am lasat eu...insa pot fi puse si in cuptor).

Servim cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]