Rosii umplute cu ton si ceapa verde

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2015 | 4202 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 4 rosii
    • 4 linguri maioneza
    • 1 conserva de ton scursa bine de apa sau ulei
    • 2 cepe verzi
    • 2 linguri capere
    • piper
    • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ton si ceapa verde:

Mod de preparare:

  1.  Taiem capace la rosii si scoatem miezul cu o lingura, usor sa nu rupem rosia.
  2. Presaram sare in fiecrare rosie si le lasam cu gura in jos pe un gratar sa se scurga.
  3. Intre timp, punem intr-un bol, maioneza, caperele , tonul, ceapa verde tocata sarea si piperul si amestecam.
  4. Umplem rosiile cu pasta de ton si ornam cu frumze de salvie.
  5. Le dam la rece 10 minute si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

13.10.2015, 18:53

Panacris 1

13.10.2015, 20:25

Direct la favorite

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 14:25

buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]