Nouă ne plac foarte mult astfel de rulade. Un aperitiv gustos, care arată foarte bine pe un platou cu gustări.
Am folosit piept de pui şi carne din cârnaţi, pentru că zilele astea am pregătit în casă nişte cârnaţi minunaţi, exact pe gustul nostru.
Pentru contrast şi gust am folosit şi morcov, ouă şi gogoşar roşu murat.
Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o.
Am scos carnea din cârnaţi.
Morcovul si ouale le-am fiert.
Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de cârnaţi,dar nu pe toata suprafata.
Am pus mocovul taiat bastonase,fâşiile de gogoşar si deasupra ouale,pe care le-am taiat în doua.
Ajutându-ma de folie am rulat carnea,apoi am transferat rulada într-o tava în care am pus o hârtie de copt.
Am uns deasupra cu puţin ulei si am pus la cuptor la 200 de grade.
Am lasat-o cam o ora,pâna când s-a rumenit si carnea a fost destul de bine facuta.
Am servit-o rece dar se poate servi si calda.
Poftă bună !!!