Rulada aperitiv cu oua de prepelita

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2012 | 8598 vizualizari

 

Despre beneficiile oualor de prepelita am sa va rog sa cititi de aici:
http://reikiurban.blogspot.com/2012/05/oul-de-prepelita-alimentul-complet.html
Sunt foarte sanatoase si eu am inceput sa le folosesc, ceea ce va recomand si voua...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita
  • 1 morcov
  • 50 g spanac
  • 150 g sunca
  • 300 g maioneza facuta in casa
  • 5 foi gelatina
  • 6 felii sunca Praga
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu oua de prepelita:

Foile de gelatina la inmuiem in apa.

Ouale se pun la fiert 5 minute , apoi le tinem alte 5 minute in apa rece, dupa care se pot curata cu grija.

Frunzele de spanac le punem la fiert in apa cu putina sare.

Punem si morcovul curatat la fiert.Dupa ce s-a fiert il taiem cubulete, la fel ca si ardeiul rosu.

Scurgem apa de pe galatina si o punem la topit pe bain-marie, apoi o amestecam cu maioneza si asezonam.

Adaugam in maioneza cubuletele de morcov, spanacul, ardeiul rosu, sunca taiata cubulete si amestecam incet cu grija.

O forma de chec o imbracam cu folie de plasticsi asezam in ea cele 6 felii de sunca de Praga. pe care o lasam sa atarne peste margini.

Turnam trei sferturi din compozitie in forma de chec, punem ouale de prepelita si apasam usor.Adaugam restul compozitieisi acoperim cu sunca ce atarna peste margini si cu folia de plastic.

Dam la rece de seara pina dimineata cind putem sa taiem rulada felii si sa o asezam pe platouri.

Reteta am ochit-o intr-un numar al revistei Clik si mi s-a parut foarte aspectuoasa pentru o masa festiva.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

06.05.2012, 21:48

Ce minunatie ai facut Sidy!

danemon74 1

25.08.2012, 12:11

mi se pare mie sau rulada,,CAM CURGE``este prea moale.vad ca ai folosit si branza ,pe care ai omis sa o precizezi.poate ca e buna dar arata.....scuze ca mi-am spus parerea.bafta

Sidy 1

25.08.2012, 15:46

danemon sa sti ca NU CURGE deloc rulada !!!
Daca ai fi citit are gelatina in ea , care o intareste si cred ca asta iti face tie impresia de asa ceva.
Branza nu am folosit deloc, doar maioneza, asa ca nu am omis-o...
Si daca tie nu-ti place cum arata...asta e o alta poveste. Sunt gusturi si gusturi.
Poate ne arati si noua una din numeroasele tale retete, mai reusite, decat a mea.....
Toate cele bune !Hai pa !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita