Rulada cu ciocolata

de madalina27 in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 4076 vizualizari

 

SUPER BUNA

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4 oua,
  • 3linguri de zahar,
  • un pic de sare,
  • 3linguri de faina,
  • 50gr.nuca de cocos.

CREMA:

  • 1plic de sarlota de ciocolata de la DR.OETKER
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu putina sare,galbenusurile se bat energic cu zaharul pana se albesc,apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina.

Compozitia obtinuta se pune intr-un strat de 1,5 cm intr-o tava in care s-a pus hartie de copt.

Se da la cuptor pentru 8 min- 10 min.

Dupa ce s-a copt blatul se scoate pe un prosop ud si se ruleaza si cu hartia de copt.

Intre timp cat se raceste blatul se prepara sarlota conform instructiunilor de pe plic.

Apoi se scoate hartia de copt se pune peste blat sarlota(din care se pastreaza un pic pentru a glazura si rulada) si se ruleaza apoi se glazureaza si se presara nuca de cocos.

Se da la rece.

TIPS-URI

1

Nu puneti sarlota peste blatul cald ca se va scurge sarlota!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Valurile dunarii"