Rulada cu crema de frisca si ciocolata

de pity19 in Dulciuri, 20 Aug 2014 | 6389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 7 oua 
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina 
  • un plic praf de copt 
  • esenta de rom
  • Crema :
  • 200 ml frisca lichida HuLaLa 
  • 100 gr ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca si ciocolata:

Blat :

Separam albusurile de galbenusuri . Galbenusurile le frecam cu zaharul, faina , esenta de rom si praful de copt. Albusurile le batem spuma tare cu un parf de sare. Incorporam galbenusurile in spuma , amestecand de jos in sus .

Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt , turnam compozitia si intindem bine.

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu cca 30 de minute.

Cand blatul este facut indepartam hartia de copt.

Pregatim un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor si lasam pana se raceste. Cand s-a racit intindem foaia usor.

Crema :

Mixam frisca. Intr-o cratita adaugam o felie de unt sau margarina, dam la foc mic, punem ciocolata rupta bucatele, amestecam continuu pana cand se topeste.

Lasam la racit .

Frisca o amestecam cu ciocolata.

Cu o paleta de lemn intindem crema pe suprafata blatului si rulam.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am ornat cu ciocolata rasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

- Andreea - 1

21.08.2014, 00:21

Iau si eu o felie

Rocsi 1

26.08.2014, 18:26

Yamiii!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 11:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si capsuni (de post)