Rulada cu dovleac

de Laly in Prajituri, 22 Noi 2010 | 13042 vizualizari

 

Este o reteta ideala in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 ml apa minerala
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • dovleac
  • zahar
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare.Se adauga faina pana iese un aluat tare,bun de intins.Se lasa sa se odihneasca 10 minute.

Dovleacul se curata si se rade.Se amesteca cu zahar in functie de cat de dulce doreste fiecare.Se adauga un praf de scortisoara.

Se taie aluatul in bucati potrivit de mari care se intind sub forma de patrat.Se stoarce zeama lasata de dovleac si se repartizeaza pe toata suprafata foii.Se ruleaza sub forma de sul.

Se pune rulada intr-o forma  tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat pana capata o culoare usor aurie.

Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot face placinte cu mere,branza,carne,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana_Retetegg 1

22.11.2010, 23:29

ce bine arata si ce mult ador eu dovleacul

Ina 1

29.11.2010, 18:30

ca bine mai arata!

marieta 1

02.12.2010, 21:04

frumoasa si buna!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]