Rulada cu dulceata

de Laly in Prajituri, 11 Feb 2013 | 4507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • un praf de sare
  • dulceata dupa preferinta
  • 1 esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Separam albusurile de galbenusuri.Frecam galbenusurile cu praful de sare si uleiul,pana se incorporeaza tot.Separat mixam albusurile spuma tare,adaugand treptat cate o lingura de zahar,pana terminam tot zaharul,iar acesta nu se mai simte in albus.Amestecam cele doua compozitii si omogenizam cu o lingura de jos in sus.Adaugam si esenta.Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz si turnam compozitia.Dam la cuptor la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.

Scoatem blatul si il rulam intr-un prosop pudrat cu zahar pudra,eu am rulat direct cu hartia in care a fost pus aluatul.Lasam sa se raceasca complet,apoi desfacem si punem dulceata la alegere (eu am pus de prune pentru ca mi se pare  mai acrisoara).

Pudram dupa preferinta,sau nu cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:21

buna

RuxyRux 1

03.05.2013, 00:00

Grozav pandispanul tau cu dulceata...imi place mult...as manca non stop...te pup cu drag Laly!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]