Rulada de ciocolata

de Alexandra Elena in Prajituri, 25 Apr 2012 | 4725 vizualizari

 

Este prima mea reteta sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 95 g apa
  • 350 g zahar
  • 500 g lapte praf
  • un pachet de unt
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • esenta de migdale
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de ciocolata:

  Pentru coicolata neagra: se fierbe siropul: 50 g apa, 200 g zahar, se adauga esenta de rom. Se ia deoparte si se pune cacao, o jumatate de pachet de unt si 250 g lapte praf.

  Pentru ciocolata alba: se fierbe siropul: 45 g apa, 150 g zagar, esenta de migdale. Se ia deoparte si se adauga o jumatate de pachet de unt si 250 g lapte praf.

  Se uda o coala de ceolofan, se intinde prima compozitie, apoi a doua si se adauga nuci sau alune, stafide, dupa preferinta. Se ruleaza, si se tine la frigider pana cand se intareste.

TIPS-URI

1

Untul se poate adauga cand e siropul pe foc, se incorporeaza mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]