Rulada de porc

de T I M E A in Porc, 5 Mai 2012 | 5907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg pulpa de porc 
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei verde 
  • 1 ceapa 
  • 1/2 capatana usturoi 
  • cimbru 
  • oregano 
  • roinita 
  • sare si piper 
  • 4-5 linguri ulei de masline 
  • 2 bucati carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Taiem carnea de-a lungul in doua. Batem bine fiecare bucata de carne in parte pe ambele parti.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, usturoiul si ierburile si le amestecam intr-un bol impreuna cu uleiul de masline, sare si piper. 

Intidem compozitia obtinuta pe fiecare bucata de carne. Asezam carnatul intr-un capat, apoi rulam si legam cu ata de bucatarie.

Bagam la cuptorul incins la 180- 185 grade, timp de 40-50 min. Tava o ungem usor cu ulei de masline.

Putem servi cald cu orice garnitura sau rece ca aperitiv.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de snitel umplut